Moxa1 Kenar Bantlama Makinaları Yapıştırma ve İşlemede Neden Farklıdır?

Tüm ithal kenar bantlama makina kullananlarının yaşadıkları sorunları biliyoruz ithal makinaların servis ve bakımlarını yıllarca yaptık inceledik.yan baskı, trim , kazıma, toz talaş toplama , komplike olmaları,ayar,  ihtiyaç fazlası kapladıkları alan vs sistemlerinde sorunlar yaşandığını biliyoruz ve kullanıcılar söylüyor..(sonuç modellere göre değişiklik gösterebilir)

Palet Sistemlerindeki Farkı Nelerdir?

Ülkemizde üretilen makinelerin çalışma yönü sol elini kullananlar için uygundur bizim makinelerimiz tüm dünyada olduğu gibi sağ elini kullananlar için tasarlanmıştır.

Üst baskı tekerler kavrama ve tutuş yeterli verimi sağlayamamaktadır.

HAKİ SABIR’a patentli  kauçukla kaplı çift palet sistemi dar ve büyük parçaları daha güçlü kavrar.

Tutkal Sürme Sistemlerindeki Farkı Nelerdir?
Üstten Besleme PUR Tutkal Ünitesi ( poli üretan reaktif ) Suya , Neme ve Yüksek Sıcaklıklara Karşı Dayanma Özelliği Hot – Melt tutkalıda kullanabilir Tutkal Ünitesi % 60 dan fazla tutkal ve elektrik tasarrufu ısı kontrolü için 2 adet termostatlı 2 adet çelik fişek rezistanslıdır.

Yan Baskı Sistemlerindeki Farkı Nelerdir?

İlk çekip kesmede ön ve arkada kalan fazlalıklara baskı uygulayan sistemler  pot yapmaktadır.

HAKİ SABIR’a patentli yan baskı sistemi mdf,sunta vs malzemeyi sensörler yardımıyla görür yapıştırılacak malzemenin ön ve arkasında kalan fazlalıklarına baskı uygulamayan tek makinadır.

Trim Sistemleri Nasıl Çalışır? Baş Son Kesme Köşe Yuvarlamada Avantajları Nelerdir?

Köşe yuvarlama 3 veya daha fazla bıçakla yapan baş son işlemi makinalarda birleşme noktalarında dalmalar vs sorunlar yaşanmaktadır. Çok bıçakla işleme sistemlerinde bunu engellemek imkansızdır,ne kadar hassas ayar yapılsada sorun ayarda değil bıçakların bilenmesinde kesinlikle birebir aynı üretim yapılamamasındadır.

Dolayısıyla dalma iz bırakma sorununu çözülememektedir. Çok bıçaklı işleme sistemleri ile çalışan makinalar dalma iz bırakma için en uygun sistemlerdir.dalma iz bırakma sorunu kalitenin düşmesi emeğin boşa gitmesi  demektir,müşteri için dalma ve iz bırakma sorunu kaliteyi düşürür büyük sorun oluşturur.

 ÜST İŞLEME BAŞ & SON KÖŞE YUVARLAMA (MAGİC) : HAKİ SABIR’a patentli, kullanımı kolay, tek bıçakla tek yöne hareketli, parçanın üç yüzeyini işleyebilen, çelik şasi üzerinde parçaya zarar vermeyen baş, son ve üst işleme sisteminde dalma ve ayar problemi yaşanmaz.

Trim Motor Bağlantı Sistemleri Neden Farklı?

Trim Motor Bağlantı Sistemleri Neden Farklı?

Kazıma Grubu Nasıl Çalışır?

HAKİ SABIR ‘ a patentli birbirinden bağımsız, alt ve üst radyüslü, pnömatik kazıma ünitesidir.

Çok Yüksek   Fiyatlı İthal Makinalar da bu Özellikler Yok  Neden Bilinen Sistemlerle Çalışan Makinalar Varken Neden MOXA1 Modelleri?

Yıllardır kullanılanTek bıçakla üç yüzeyi işleyen HAKİ SABIR’a patentli sistem ile dalma ve iz bırakma sorunu yaşamazsınız makinanın boyu diğer makinalara göre 3 kata kadar az yer kaplar dünyanın en kısa makinalarıdır dolayısıyla atölye yada fabrikanızda daha fazla yer kazanırsınız elektrik vs maliyetleride eklenince  dünyanın en pahalı makinalarında olmayan özellikleri ilede avantajlıdır.

Moxa1 Modelleri Dünyanın En Kısa Makinaları, Nasıl Oluyorda Daha Yüksek İşlem Kalitesine Sahip Oluyor?

Makinenin boyu sadece makinenin elektrik sarfiyatını komplike ve kapladığı alanı gösterir. Kenar bantlama makinalarında  asıl göz önüne alınması gereken işlem kaitesi ve sade olmasıdır  buna HAKİ SABIR’a patentli tıkanma ve atlama yapmayan kazıma sistemi de eklenince expert modelleri daha iyi bir performans gösterir.

Neden İthal Kenar Bantlama Makinaları Varken MOXA1 Modelleri ?

Uzun yıllar yapılan araştırmalar sonucunda dünyada hiçbir makinada bulunmayan özellikler ile donatılmış HAKİ SABIR’a patentli sistemler ile ulaşılan son nokta budur.

HAKİ SABIR’a Patentli Sistemlerimize Güvenin Çünkü Ar-Ge’ye En Fazla Yatırımı Biz Yapıyoruz.

Bizim asıl başarımız hiçbir zaman işin kolayına gitmeden kopya makinalar yapmamamızda benzersiz ar-ge çalışmalarımız sonunda toz ve talaşı toplayan bıçak ve trim sistemlerimiz,hassas güçlü tutuş kavrama yapan çift palet sistemimiz,atlama tıkanma yapmayan kazıma,motor bağlantı sistemlerimizdir vs işlem yapılan malzeme üzerine düşen talaş kaliteyi düşürür.

Makinalarınız Diğerlerinden Çok Farklı, Servis Sorunu Yaşarmıyım?

Yetişmiş teknik elamanlarımız kurulumu ücretsiz yapmakta eğitimini vermektedir.

HAKİ SABIR’a patentli sistemler servis dahi istemenyecek sadelikte  üretilir kullanıcı web sayfamızdaki teknik servis videolarımız sayesinde dünyanın her coğrafyasında makine kurulumlarını dahi yapabilmektedir.

 Bütün işlemler karmaşık olmayan sistemler ile gerçekleşir, elektronik  sistemler toz ve talaşlı ortamdan izoledir  imalat sistemleride patenli olan makinalarımız  puzzle geçme sistemleri ile standart üretim yapılmakta imalat hataları en aza indirilmektedir.

 Üretici firma olma avantajını müşterileri ile paylaşan firmamız ( En İyi Kalite Tek Fiyat )sloganı ile dünyada ilk ve tek en pahalı makinalarda dahi olmayan özellikler ile donatılmış  dünyanın en ekonomik makinalarıdır.

DÜNYA NIN EN KISA EN İŞLEVLİ VE TASARRUFLU KENAR BANTLANMA MAKİNASI KENAR BANTLAMA MAKİNALARINDA 8 MOTORLA YAPILAN İŞLEME ,SİSTEMİNİN 2 MOTORA İNDİRGEYEREK ENERJİ VE ZAMAN TAARRUFU SAĞLANMIŞTIR

DİĞER MAKİNA SİSTEMELERİ   8X0.75kw/saat =6kw/saat

GÜNDE 8 SAAT ÇALIŞMA    8X6kw/saat       =48 kw/saat

AYDA 26 GÜN ÇALIŞMA      26X48kw/saat   =1248 kw/saat

YILDA 12 AY    ÇALIŞMA     12X1248kw/saat=14 976 kw/saat

TR SABIR MAKİNA SİSTEMİ  2X0.75 kw/saat   = 1.5 kw/saat

GÜNDE 8 SAAT ÇALIŞMA   8X1.5 kw/saat     = 12 kw/saat

AYDA 26 GÜN ÇALIŞMA     26X12 kw/saat    =  312kw/saat

YILDA 12 AY ÇALIŞMA        12X312 kw/saat   =3744 kw/saat

ORTAYA ÇIKAN ENERJİ TASARRUFU 14 976-3744= 11 232 kw/saat

YILLIK ORTALAMA PİYASAYA ÇIKAN BANTLAMA MAKİNASI 1000 ADET

11 232X1000= 11 232 000 kw/saat ENERJİ TASARRUFU

TUTKAL ERİTME KAZANI YAPILAN TASARRUF

DİĞER MAKİNALARDA 5kw/saat ENERJİ KULLANILIRKEN

MOXSABIR MAKİNADA    1.5kw/saat ENERJİ KULLANILMAKTADIR

5X8=40kw/saat 40X26=1040 kw/saat 1040X12=12 480 kw/saat

1.5X8=12kw/saat 12X26=312kw/saat 312X12 =3744 kw/saat

12 480-3744= 8736 kw/saat ENERJİ TASARRUFU

ORTALAM PİYASAYA GİREN YILLIL MAKİNA 1000 ADET

8736X1000=8 736 000 kw/saat ENERJİ TASARRUFU

MOXSABIR MAKİNANIN ÜRETMİŞ OLDUĞU KENAR BANTLAMA MAKİNASI YILLIK ENERJİ TASARRUFU 11 232 000+8 736 000=19 968 000 kw/saat ENERJİ TASARRUFU

Hemen Yazın!
Merhaba! Size nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba, hemen bize mesaj atın. 👋
Şimdi Ara!