HAKİ SABIR’a Patentli Sistemlerimize Güvenin Çünkü Ar-Ge’ye En Fazla Yatırımı Biz Yapıyoruz.

moxabir makina sanayi hırsızlığı ile haksız kazanç elde edenlerin karşısında olmayıüretici firma olmanın sağladığı tüm avantajları müşteri ile paylaşmayı ilke, Ağaç Işleme makinaları ile ilgili tüm sorunlarınızda yardimcı olmayı görev edinmiştir.’

Kurulduğu günden bu yana mobilya imalat sektörünü; Sabır Makinaya özgü

  •  Trim
  •   Çekici
  •   Kesici
  •   Emici sistemleri
  •   Frekans Konvektörlü Freze grubu vs.

uygulamalariyla tanıştıran, yenilikçi; teknolojiyi kopya eden değil üreten konumuyla sektörün ihtiyaçları doğrultusunda daha da ağırlıklı bir rol üstlenen sabır makina, mobilya sektörümüzün göstermiş oldugu teveccühle daha da güçlenmenin haklı gururunu yaşıyor.

Dünyada Ar-ge çalışmaları konusunda verilen çabaların para ve zaman gerektirdiği bir gerçek. Ahşap Işleme makinaları imalatıyla ile ugraşanların en büyük sıkıntılarından biri de taklitçilik.

T.C. Türk Patent Enstitüsü Tr 1998 01136 Y Tr 1998 00510 nolu belgeleri ile Trim sistemlerimiz koruma altina alinmistir.

Bazı makina imalatçıları ve makina magazaları önceden defalarca sözlü uyarıda bulunduğumuz halde sistemlerimizi kullanmakta ve satmakta ısrar etmektedir. Bu firmalara karşı gerekli kanuni işlemleri başlatmış durumdayız.

Patent yasası, patent sahibine; patent konusu ürünü üretenlere, ticaretini yapanlara, depolayanlara karşı tecavüz fiilinin durdurulması, giderilmesi, tazmini üretimde kullanılan araçlara el konulması, el konulan araçları mülkiyetine alması, imha edilmesi, mahkeme kararının basın yolu ile ilan edilmesi (ücreti mütecaviz tarafindan ödenmek kaydıyla) yoksun kalınan kazancın tazmini hakkını vermiştir.

Ayrıca 2 yıldan 4 yıla kadar hapis, 5 milyar TL’ye kadar para cezası, iş yerlerinin 1 yıldan az olmamak üzere kapatılması, aynı süre ticaretten men edilmesi cezası da uygulanmaktadır.

Makina imalatçıları ve satıcılarına sesleniyoruz:

Patentli Trim sistemlerimizi kullanarak kandırmaca yapanlar ve haksız kazanç elde edenler yılanın bin yıl yaşamasına gerek kalmadan başkalarına da dokunmaya başlamıştır.

Bu tür davranısların karşısında olan, hakkıyla üretim yapan ve yaptığı işlere alın teri ve göz nurunu döken degerli Agaç Işleme makinaleri üretici ve satıcı firmalarla beraberiz.

Fatih Mehmet SABIR
Mobilya Dekorasyon Dergisi/ Sayi-33 Kasim- Aralık’99

Hemen Yazın!
Merhaba! Size nasıl yardımcı olabilirim?
Merhaba, hemen bize mesaj atın. 👋
Şimdi Ara!